fbpx

Boxing Defence Training

๐๐จ๐ฑ๐ข๐ง๐  ๐ƒ๐ž๐Ÿ๐ž๐ง๐œ๐ž ๐“๐ซ๐š๐ข๐ง๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ๐›๐š๐š๐ซ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง ๐จ๐ง๐ณ๐ž๐ค๐ž๐ซ๐ก๐ž๐ข๐
Loop het even niet zoals het moet, wil je weerbaarder worden lees dan verder,

 

Boxing Defence Training voor kind en gezin en volwassenen is niet het ECHTE boksen maar het is een weerbaarheidsprogramma wat de hulpvraag zeker kan beantwoorden.
Het programma biedt verschillende werkvormen, spelvormen en bokslessen aan die worden ingezet om de hulpvraag te beantwoorden.Door de aangeboden boks oefeningen i.c.m. weerbaarheidstraining worden de verschillende triggers / uitdagers blootgesteld die wellicht aan een basisemotie gekoppeld kunnen worden.

Dit alles met als doel om de gestelde hulpvraag te beantwoorden. Door een stuk zelfbewustzijn te stimuleren en tools mee te geven wordt boksen als pedagogisch middel gebruikt om in gesprek te gaan.
De trainer geeft handvatten en helpt de kinderen/gezinnen of volwassenen deelnemers om juiste keuze te maken door concrete afspraken te maken.

Ervarend leren en lichaamsgericht werken is waar Boxing Defence Training voor staat.
Reflectievragen kunnen zijn: โ€˜waar zat mijn hartslag, 25%, 50%, 75% of 100%?
Welke emotie kreeg ik bij welke hartslag?
We hebben een mentaal, fysiek en emotioneel doel. Daarnaast vergroten we het zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfbeheersing.

Dit alles door planmatig en doelgericht te werken, bij kinderen werken wij i.c.m. een positieve mindset werkmap.
 
Loop het even niet zoals het moet, wil je weerbaarder worden of wil jij meer informatie contact dan contact met ons op via info@fierceandfit.nl
of bel naar 06 5775 1698 en we helpen je graag verder.