Sport

Personal Training/ Voeding

Bij Fierce and Fit wordt u begeleid en getraind door Robby van Egmond, hij helpt u graag naar een fit en gezond lichaam.

Lees verder

KNKF Powerlifting

Ben jij fanatieke(beginnende) sporter, (Personal)Trainer of overweeg je om te beginnen met trainen? Dan is dit echt iets voor jou!

Lees verder

Krachttraining

Krachttraining is een actieve vorm van een lichamelijke activiteit voor jong en oud met aanwending van extra weerstand met als doelstelling jouw sportieve prestaties te verbeteren.

 

Lees verder

Personal Training voor kinderen

Bij Fierce and Fit hebben wij veilige en doeltreffende manier om uw kind te laten sporten binnen zijn of haar kunnen.Onze personal trainer die werkt samen met uw kind aan doelen die we met u en uw kind opgesteld hebben.

Lees verder

WOW-Trainingen, ook voor jou!

Onder begeleiding van erkend Powerlift instructeur en Fitness instructeur streven wij ernaar om jou naar een gezonde leefstijl te begeleiden. Wij geloven dat een gezonde leefstijl een keuze is.

Lees verder

Kids Fitness. ook voor kids met een beperking

Sport is enorm belangrijk voor kinderen/volwassenen met autisme.
Er zijn een hoop punten waar sport een positieve uitwerking op heeft o.a. Motorische achterstanden, overgewicht, sociale vaardigheden

Lees verder

Ekopura

 

BEWUSTE LEVENSSTIJL

Vandaag de dag is men zich steeds meer bewust van de gevolgen die onze levensstijl heeft op de natuur en op het eigen lichaam. Gezond leven, sporten en bewust eten worden dan ook steeds populairder.

 
Lees verder