Braziliaans Jiu Jitsu voor kinderen

De BJJ kids lessen vinden drie keer per week plaats. Op maandag een algemene training voor alle kinderen ( 6 tot 14 jaar). Op woensdag een wat meer gericht op SOVA/BJJ training voor de jongere kinderen (4 tot 7 jaar). En op vrijdag een training toegespitst op jongere kinderen (6 tot 8 jaar) met  spelvormen.
Elk kind krijgt zo de mogelijkheid om meerdere keren deel te nemen.

Elke training werken kinderen spelenderwijs aan:

  • houding (fysiek, mentaal en sociaal),
  • zelfvertrouwen en zelfbeheersing,
  • Rustig te blijven in spannende situaties.

De lessen worden in de regel gegeven door een hoofdtrainer en een assistent. In de schoolvakanties trainen we door (een uitzondering daargelaten). We trainen in onze eigen trainingscentrum.

Het mooie is dat kinderen stoeien en vaak correct bewegen van nature.
Braziliaans Jiu-Jitsu ligt in het verlengde daarvan. Eigenlijk maken we van stoeien een vechtkunst. Elke les gaan we in op een lesmoment waarin je al stoeiende terecht kunt komen zowel staand als liggend. Daarbij hebben we aandacht voor zowel de verdedigende als de aanvallende mogelijkheden, maar ook de valbreektechniek.

Benieuwd of BJJ iets voor je kind is? Kom gerust eens langs voor een proefles. Dat kan op elk moment. Wel is het handig als je het even aankondigt via contactformulier of een WhatsApp bericht naar 06-51661502
 
Klik hier om een proefles te volgen