VOORDELEN VAN EEN PERSONAL TRAINER

Ook jij vindt een gezond lichaam belangrijk. Daarom ben je al een tijd bezig met trainen. Je traint vaak én fanatiek, maar als je heel eerlijk bent valt het resultaat wat tegen. De energie die je erin stopt, zie je niet terug in de spiegel en daarmee wordt de motivatie om je trainingsregime vol te houden steeds minder. Volgende zomer wil je op vakantie nu echt wel een keer het zwembad induiken met een fit en gezond lijf. 

Herkenbaar? Dan is trainen met een personal trainer echt iets voor jou! Trainen met een personal trainer betekent namelijk duidelijk vorm geven aan jouw doelstelling en vervolgens een doelgericht trainingsschema volgen onder toeziend oog van een professional die je motiveert én begeleidt bij het realiseren van jouw doelstelling. 

I.c.m. Voeding? Dat kan!
Wij werken met PuurGezond, dat is geen dieët maar een puur en gezonde leefstijl met het aanleren van juiste keuzes wat bij jou past.Dus zakjes, pakjes, en callorieën tellen. Want wij gaan voor een lange termijn effect die vol te houden is!

Dus,
Voel jij je niet thuis in een grote sportschool? Wil je kleinschalig trainen? Wil je werken aan je gezondheid 1 op 1? of samen met je vriend of vriendin? Wil jij voedingsadvies die op jou afgestemd is?
Dan is Personal Training bij Fierce and Fit echt iets voor jou! 

**Vraag vrijblijvend naar de tarieven.**