fbpx

Nieuw bij Fierce&Fit.

๐‘ต๐’Š๐’†๐’–๐’˜ ๐’ƒ๐’Š๐’‹ ๐‘ญ๐’Š๐’†๐’“๐’„๐’† & ๐‘ญ๐’Š๐’•!
๐‘ฝ๐’€๐‘ป๐‘จ๐‘ณ, ๐’…๐’† ๐’Ž๐’†๐’†๐’”๐’• ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’๐’†๐’•๐’† ๐’—๐’๐’†๐’…๐’Š๐’๐’ˆ๐’”๐’‚๐’‘๐’‘ ๐’๐’๐’Š๐’•. ๐‘จ๐’‡๐’—๐’‚๐’๐’๐’†๐’, ๐’‚๐’‚๐’๐’Œ๐’๐’Ž๐’†๐’ ๐’†๐’
๐’ˆ๐’†๐’›๐’๐’๐’…๐’†๐’“ ๐’†๐’•๐’†๐’ ๐’˜๐’‚๐’” ๐’๐’๐’ˆ ๐’๐’๐’๐’Š๐’• ๐’›๐’ ๐’Ž๐’‚๐’Œ๐’Œ๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ. Calorieรซn tellen is niet meer nodig.
Wij stellen een voedingsschema met je op en houden daarbij volledig rekening met jouw doelstellingen voorkeuren. Via de coachomgeving kunnen we precies zien wat je gegeten hebt, nog gaat eten en je bijsturen, indien nodig.
 
Jij krijgt toegang tot 1500+ lekkere recepten, een boodschappenlijstje en kunt zelfs je boodschappen
direct thuis laten bezorgen!
๐‘ต๐’Š๐’†๐’–๐’˜๐’”๐’ˆ๐’Š๐’†๐’“๐’Š๐’ˆ? ๐‘ต๐’†๐’†๐’Ž ๐’„๐’๐’๐’•๐’‚๐’„๐’• ๐’๐’‘ ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’Ž๐’†๐’†๐’“ ๐’Š๐’๐’‡๐’๐’“๐’Ž๐’‚๐’•๐’Š๐’† ๐’†๐’ ๐’”๐’•๐’‚๐’“๐’• ๐’—๐’‚๐’๐’…๐’‚๐’‚๐’ˆ ๐’๐’๐’ˆ!
โ†“kijk hier wat Vytal voor jou kan betekenen.
https://www.youtube.com/watch?v=81yt8eFM7qM&feature=youtu.be