fbpx

After lockdown life: een ledenstop is dichtbij

En toen kwam corona. Een bittere pil voor ons, maar ook voor alle trouwe leden van Fierce & Fit. Nu de tweede lockdown al weer een paar maanden in het verleden ligt, kijken wij van Fierce & Fit terug op de afgelopen twee jaar, maar kijkt vooral uit naar de toekomst. Want die is zo slecht nog niet. De ledenstop staat zelfs op de planning.

Lockdowns overbruggen
“De coronacrisis is een mokerslag geweest. Zowel voor onze trainingscentrum, gym,  als voor de leden en cliënten waren het twee hele zware jaren. En het einde is helaas nog steeds niet helemaal in zicht. Met name de lockdowns waren voor ons allemaal natuurlijk een zware beproeving.
Ineens werd hetgeen weggenomen dat we dagelijks vol overgave en passie doen.
lesgeven, coachen en begeleiden en er gewoon te zijn voor onze leden en cliënten.
Gelukkig stonden er gemotiveerde leden klaar die er het beste met ons ervan wilden maken en gaven de leden ons de energie om de lockdowns te overbruggen.
Tijdens de lockdown werden er home, online en outdoor workouts gegeven, tenten opzet, wandelroutes uitgezet en kon je persoonlijke coaching sessies boeken. Alles wat we maar konden bedenken om onze leden te kunnen blijven begeleiden.

Alsnog een ledenstop

Hoe raar het ook klinkt maar er was zeker ook een positieve kant van corona. Door het virus werd iedereen zich meer dan ooit bewuster van het belang van sport en beweging voor onze lichamelijke én mentale gezondheid en dat is een hele positieve ontwikkeling. Een sterk lijf biedt namelijk nog steeds de beste weerstand.
Fierce and Fit biedt een kleinschalige sport/trainingsomgeving, waardoor iedereen zich snel op hun gemak en veilig mogen voelen. Sinds de heropening in mei blijft het ledenaantal groeien. Dat betekent dat wij boven het niveau komen dan voor de coronacrisis en zal er straks een ledenstop moeten komen. Op een gegeven moment bereik je het maximum van het aantal leden dat we binnen de openingstijden de juiste service kunnen geven.
We willen niet blijven groeien in ledenaantal met als resultaat dat we niet meer kunnen waarborgen waar we voor staan: persoonlijke aandacht en begeleiding.
Wij willen geen massa leveren en willen onze leden bij naam kunnen noemen en weten “wie” ze zijn, “waar” ze vandaan komen en “hoe” wij hun zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen.

We zijn onwijs dankbaar voor de loyaliteit van onze leden en het vertrouwen van de nieuwe leden. Zonder hen hadden we echt niet gestaan waar we nu staan.
Wij zeggen nog vaak tegen elkaar als we even thuis zijn met ons gezin, dat we hopen dit nog lang te mogen doen met wat we willen doen met zulke fantastische leden jong en oud.


Nu tijdelijk een proefmaand
Wil jij ook ervaren wat Fierce and Fit voor jou kan betekenen en deel gaan uitmaken van de community? Tot 1 november kan je vrijblijvend aanmelden voor een proefles. Meld je daarom nog, vóór de ledenstop, aan voor een proefsessie. Meer informatie over de proefmaand vind je hier
.