Wanneer we Fierce Kids Defence in een breder perspectief bekijken.

Wanneer we Fierce Kids Defence in een breder perspectief bekijken dan gaat het veel verder dan een trap, een stoot een verwurging of iets anders wat daarop lijkt.

Het zijn de dingen waar we dagelijks mee te maken hebben – en voor de meeste van ons is dat niet een trap of een stoot– waar we ons tegen moeten ‘verdedigen’  maar dingen zoals: Apathie, onwetendheid, vooroordelen, geweld- denken, aantasten van het milieu, ongezonde voeding, onnodige consumptie, junk food, gebrek aan kennis, gebrek aan discipline, ziektes? en ga zo maar door.

Het verschil zit hem in ons denken. 
Wij zijn ervan overtuigt dat we in staat zijn om ons tegen de bovenstaande dingen te kunnen ‘verdedigen’. Dit is veel moeilijker dan een slag of een stoot afweren, maar wij denken dat het waard is om juist daar tegen te vechten! Dit is waar JIJ en ik voor zouden moeten ‘vechten’.

Wij strijden dan ook voor om dingen zoals, karakterontwikkeling, gezond eten, met boosheid omgaan, met stress omgaan, met het milieu omgaan, het uitvoeren van vriendelijke daden, te implementeren in onze trainingen, voor in mijn eigen leven en die van onze defence deelnemers.

Be Fierce!