fbpx

Een perfecte Zomerbody, stuur me je ambitieplaatje, dan starten we deze maand nog!

Een perfecte Zomerbody….Deze term komt er weer aan!

 Dat perfecte lichaam in die kleine bikini, die krachtige schouders gecombineerd met een sixpack, het is weer zo ver!
De zonnige foto’s met afgetrainde en slanke lijven denderen over je scherm, alsof het moeiteloos zo wordt en blijft.

Jammer. Dat is niet zo…

Om een fysiek te krijgen dat je voor ogen hebt, heb je geduld, doorzettingsvermogen, een strak voedingsschema en een stevig trainingsschema nodig. Elk jaar komen mensen een maand voor de zomervakantie naar mij toe met de vraag of ik ze kan omtoveren tot voor hun een perfecte zomerbody. Natuurlijk kan dat! Maar niet in 4 weken.
Daar moet je echt langer voor aan de slag en je doelstellingen duidelijk voor ogen hebben.

Ik kan je wel op een verantwoorde manier transformeren naar jouw droombeeld met een trainingsplan en een voedingspatroon dat bij je past. Met behulp van jouw ambitieplaatje (kom maar op met dat droombeeld!) maken we een planning voor drie keer in de week krachttraining en dat vullen we eventueel aan met cardio training. Want niet iedereen wil dunner worden en heeft het opbouwen van een krachtige schouder- of bilpartij echt een andere aanpak nodig. Daarnaast zet ik je niet op een crashdieet. Dat is voor je omgeving wel zo prettig en met een persoonlijk voedingsplan ben je de rest van je leven geholpen. Want koolhydraten en vetten zijn je vijand niet, ze voorzien je lichaam van de energie die het nodig heeft om trainingen goed te volbrengen, om je lijf te geven waar het om vraagt en je goede humeur te behouden.

Hoelang jij nodig hebt om je doel te bereiken kan ik niet zonder intake-gesprek bepalen maar ga zeker uit van 6 maanden. Dan ben je al een heel goed eind op weg. Dus stuur me je ambitieplaatje, dan starten we deze maand nog.

Ervaren hoe het is om te sporten onder persoonlijke begeleiding? Maak dan gelijk een afspraak.